Каним всички добри хора на нашия първи благотворителен базар и концерт на 16.05.2019 г.  /четвъртък/

От 17.30 ч. е базара, а концерта от 19.00 ч.

Благодарим на Борислава, Ивона, Снежана и Горица за невероятната организация, на Ваня от читалище „Хр. Ботев“ в Божурище, както и на всички участници в благородната инициатива!

Ще бъде приказно, очакваме Ви!

 

 

Каня всички приятели, познати и непознати заинтересовани хора, ако имат желание, да станат част от нашия проект, да се включат в инициативата за почистване на сградата в гр. Божурище, организирана от нас – Сдружение За Децата 2017 и с любезното съдействие на НГИ Системата ни убива ВСИЧКИ, на които изказвам моите и на колегите от СНЦ специални благодарности.

Неделя, 31 март 2019 г. от 10:00 ч. до 16:00 ч.

Място на събитието: ГР. БОЖУРИЩЕ, Ж.К. ЖИЛИЩА, БУЛ. ЕВРОПА № 8, ПАРК ОРЛИТЕ
Дата на събитието: 31.03.2019
Час на събитието: от 10 часа до кой колкото издържи 
Носете си работно облекло и чифт здрави работни ръкавици. Ако имате лична любима лопата и/или метла, можете да ги включите в работата.
На място ще има осигурени вода за миене, контейнери за отпадъците и мотивираща атмосфера!

Очакваме ви, приятели!

Благодаря от сърце на всички, които дойдоха и ни помогнаха да почистим сградата в Божурище, благодаря и на тези, които не можаха да са с нас днес, но се погрижиха за хранителната част от работното парти. Благодаря на кмета на община Божурище Георги Димов, на четири невероятни жени от общинския съвет, на служителите от общината за оказаното съдействие и помощ. Без всички вас нямаше да се справим в един ден.

Ще ви очакваме и на следващото събитие – почистване на дворното пространство. До скоро!